Experium Müşterilerine Özel Bilgi Alanı

Artık experium.com.tr’de size özel, kendi şifrenizle girip sadece sizin görebileceğiniz bir alan var. Bu alanda size ait tüm belgeleri görebilirsiniz...

Merhaba,

Artık experium.com.tr’de size özel, kendi şifrenizle girip sadece sizin görebileceğiniz bir alan var. Bu alanda size ait kontratlar, yetki belgeleri, tahliye taahhütnameleri gibi Experium aracılığıyla hazırlanmış dökümanlar mevcut. 

Yani, artık evinizin bir köşesine yığılmış tozlu dosyalara ihtiyacınız yok. İnternet sitemize, size göndereceğimiz PIN ile giriş yapıp, mail adresinizi kullanıcı adı olarak belirleyip şifre oluşturmanız, bu belgelere ulaşmanız için yeterli olacak. Belgelerinize istediğiniz zaman ulaşabilecek, indirebilecek ve çıktılarını alabileceksiniz.

Biliyoruz, onca meşgale arasında ulaşıyor bu mesaj size ama Experium hakkında aşağıda kısaca özetleyeceğimiz bazı bilgileri de paylaşmak istiyoruz sizinle…

Experium Gayrimenkul, ikinci yaşını kutladı geçenlerde.. Nef’in projelerinde ikinci el satış ve kiralama işleri ile çıktığımız yolda, Eroğlu ile anlaşıp Skyland’de, İŞ GYO ile masaya oturup Inistanbul’da, Siyah Kalem ile sözleşme imzalayıp Zekeriyaköy KÖY projesinde yeni ofisler açtık. 

Bugün, 7 ofiste 11 projeye hizmet veren, 15 kişilik bir ekibiz. Üstelik bu yolculuk sırasında yasal ve ahlaki sorumluluklarımızdan taviz vermedik, işimizi olması gerektiği gibi profesyonelce ve herkesin hakkına, emeğine saygı duyarak yaptık. Rakiplerimizin çoğundan bir çok konuda ayrıştığımızı, bugün bulunduğumuz yerden geçen iki yıla doğru bakınca anlıyoruz. En önemli farkımız, 15 kişilik ekibimizin tamamına tüm yasal ödemelerini yaparak gerçek değerleri üzerinden maaş ödüyor ve her çalışanımıza özel sağlık sigortası yaptırıyor olmamız. Elbette aslında bütün bunlar herkes için bir sorumluluk ve söylenmesi bile gereksiz, ancak maalesef gerçekler bundan oldukça farklı.

En büyük önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Yukarıdaki hak edişlerine ek olarak, elbette danışmanlarımızın üstün performansı, onlara ek gelir olarak da dönüyor; emeğin hakkı yine tüm yasal ödemeleri yapılarak teslim ediliyor. Bu uygulamamız onların sektörün büyük bir çoğunluğunda gözlendiği gibi sadece işlem yapabilmek için agresif ve hatalı tutum sergilememeleri için oldukça kritik. Öte yandan eğer müşteri memnuniyeti konusunda yetersiz kalırsa çalışanımız, geliri de düşüyor. Böylece sadece işlem yapmayı değil, müşteri memnuniyeti sağlamayı, yer aldığımız projelerde sürekli değer artırmayı, doğru kiracılar seçmeyi öncelikli olarak yapıyorlar. Danışmanlarımızı agresif satıcılardan, eski emlakçılardan seçmemeye özen göstermemiz ve farklı sektörlerden işe alıp, yetiştirmemiz de bu yüzden...

Kısa bir süre önce yeni bir uygulamaya başladık. Artık sadece mülk yönetim hizmetleri sunmuyor, kiracınızın kira ve aidat ödemelerinde sorun olması durumunda devreye girmekle kalmayıp, bizimle imzaladığınız sözleşmenin türüne bağlı olarak riskinizi de tamamen veya kısmen üstlenebiliyoruz. Aslında bu, bir anlamda size ‘kira sigorta hizmeti’ sunduğumuzu gösteriyor.

Bu kadar da değil… Yakında Experium İngiltere ve Experium ABD ile ilgili planlarımızı da size duyuracak; kim bilir, belki de İstanbul’da başlayan yolculuğumuzu yurtdışına beraber taşıyacağız.   

 

Kayıt için lütfen tıklayınız...

Experium WEB Kayıt